Det här blir en skön plats

Jag älskar de här dagarna när man får gå hemma och skrota och göra allt i sin egen takt. Jag började dagen med att provsitta nya altanen. Kalle tycker alltid att jag pyntar och tar fram möbler så tidigt fast det inte är klart men idag var han inte hemma så då kunde jag provsitta hur mycket jag ville 🙂

Älskar mina nya tofflor ( vet ej vem som gjort dem ) Det är så mysigt nu för om jag sitter på en stol så kommer Findus och hoppar upp i knät. Det är något som han börjat med sista tiden. Inte hos Kalle som är den som pysslar mest med katten utan med bara mitt knä. Gulligt ❣️

Stolarna här är så grymt sköna och det lilla bordet till och pallen . Vi har blå stolar men de verkar inte finnas i lager med dyna. Köpte de till båten som är såld nu men stolarna är jag glad att vi har kvar. De här ska ut på flotten sedan när huset kommer. Fåtöljerna utanför växthuset ska upp här sedan när det är klart.

Jag har köpt lite nya krukväxter här inne och det blev mycket mysigare. Ska köpa några till för här har det varit så tomt och tråkigt. Har satsat de mesta pengarna på att göra fint utomhus.

På hyllan brukar jag byta lite saker, men där står tex kermikkopparna som jag tycker så mycket om och den blå koppen här som ni brukar fråga efter.

De här underläggen tycker jag är så fina och praktiska när man kan hänga upp dem.

Pettson och jag har varit på flera promenader idag för min hälsporre känns lite bättre. Jag har plockat smultron.

Så har jag plockat buketter till både sovrummet och vardagsrummet. Nu är bokföringen gjord och huset är städat så nu blir det kul att jobba imorgon igen. På fredag är jag ledig igen eller på lördag efter jobbet så ska jag på lite ärenden. Det ska bli duk här och badrumsmatta här och ny toalettborste här. Tappade ett nagellack på golvet i badrummet så det blev förstört. Vi ska också köpa ny toalettstol och en massa annat som måste fixas med.

Nu ska jag lata mig en stund till innan det är dags att sova.

Ha det fint bästa bloggläsare 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det här blir en skön plats”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *