Picklade tomater

 
Jag har inte smakat på dem ännu men vi har så mycket tomater så jag gjorde picklade tomater i glasburkar häromdagen, några dagar till i ättika så går de äta sedan.
 
 
 
Receptet är från Vikentomater

½ kg små tomater, olika mogningsgrad
2 dl ättika
4 dl socker
6 dl vatten
1 kvist lavendel
5 lagerblad
5 kvistar timjan

Koka upp ättika, socker och vatten. Lägg i örter och låt dra i 10 minuter. Slå sedan lagen över tomaterna. Fyll upp knäpplocksburkar och förvara kylt i minst en vecka innan förtäring.

 
 
 
Idag har jag massor jag ska hinna med och det är perfekt pysselväder ute. Min man ska ha fest på lördag så jag ska hjälpa till att städa vår gamla skola.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *