Höstfint och städa Sjöstugan

Mina lediga dagar fortsätter och idag ska jag städa Sjöstugan för sedan ska vi i tre dagar hålla på att lägga tak och golv i det som jag kallas mysrummet. Nu är färgen klar där inne som jag ska visa er också.

Förra veckan gjorde jag lite fint framför växthuset. De där silvriga växterna med bladen har jag dragit upp själv från frön. Det blev en liten lantlig plantering.

Nästa år ska vi bygga trapp framför växthuset och lägga finare grus. Lite i taget men sedan kanske mer bli gjort det beror lite på vad vi hinner med. När Sjöstugan är klar ska vi ha ett år när vi ska göra lite mer klart men växthuset är ju ett ställe som ska få ta tid och växa fram.

Jag vill tacka er för allt ni har skrivet här på bloggen och på mitt instagram. Tack för att ni berättar er historia och att ni stöttar när våra älskade Philip inte mått bra. Philip får själv bestämma vad han vill berätta, det är hans resa framåt men nu fick jag lov att dela lite med er för ni också ska förstå vad jag gått igenom. Att prata och våga öppna upp är oerhört viktigt, jag är så stolt över honom.

Igår var jag förbi och kollade på ljuskrona den här eller här eller den här men jag tror det blir den med ljus här i växthuset och en annan till Sjöstugan. Snart kan vi börja inreda, tjohoo. Bastun ska städas och börjas inreda idag.

Nej nu ska jag sätta fart här.

Kram Lotta

Mysiga tröjor här, här eller här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *