Höst i växthuset

En ny arbetsvecka väntar och tre dagar i klädaffären. Den här veckan ska jag hinna med att åka på keramiken, ska fundera ut vad jag vill göra. Något mer till fåglarna tänker jag och så vill jag hinna dreja men tiden räcker inte till allt. Jag skulle vilja hälsa på mina barn också när jag ändå är i stan så Pettson kanske kan vara hos sonen så länge.

Elin har ju flyttat till ny lägenhet som är större så hon inreder och grejar massor. Jag fick följa med till Ullared nästa helg, men nej tack dit kan jag åka efter jul när det är lugnare. Kan tänka mig en tur dit någon gång men då måste det vara en vardag i en lugn period.

I helgen är jag ledig fredag till söndag men en av dagarna ska jag träffa kören och sjunga i kyrkan och det älskar jag. Det är så härligt med kör och så lugnet i kyrkan som jag uppskattar mycket.

Ljusstakar här

Liknande pumpa här och här ( bra pris)

Vi har börjat mata fåglarna här ute med det gamla fågelhuset så länge. Det är fullt med fåglar direkt och så mysigt. På fredag ska jag städa Sjöstugan när jag är ledig. I ett av rummen ska vi ha förvaring och nu ska jag få in allt där så länge vi kan lägga golv och tak. Kalle målade sista strykningen med det grå i helgen. Nästa helg blir det att premiärbasta. Längtar att basta och sedan hoppa in i ett sånt här mysset och kunna sitta där i stugan på kvällen och elda i kaminen. Snart så.

Ha en fin dag, idag är klänningen på. Gillar kjol och klänning.

Fin dag till er

Kram Lotta

Fina tröjor här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *