Lätt hjärnskakning

Hej fina vänner. Ringde vårdcentralen idag efter fallet i tisdags och de sa att jag skulle söka vidare om axeln fortfarande inte blir bättre men jag kan röra den ganska bra men slaget mot huvudet har gjort att jag fått en lättare hjärnskakning.

Så jag kommer titta in till er varje dag en liten stund när jag skriver det här inlägget men resten av tiden har jag bara hjärnvila. Jag ska inte jobba i klädaffären förrän onsdag nästa vecka så jag skulle ändå vara hemma dessa dagar så jag behövde i alla fall inte sjukskriva mig från det jobbet. Idag har jag sovit små stunder 4 gånger och killarna ska kolla på hockey ikväll så då vilar jag.

Kudde här men slut nu , pumpaljus och svampar från Öland , ljuslyktor här

Det ska bli väldigt skönt att bara få vara hemma i 6 dagar nu och bara vila kropp och hjärna så då vet ni vad jag mest gör om dagarna framöver.

Har ni sett att Hemtex börjat lägga upp sina julprodukter sååå fina kuddar här, här, här och här

Den här duken hade varit fin i växthuset

Allt gott till er

Kram Lotta

Snyggt stickat här , här och här

33% på dyraste varan och/eller 5% på redan rabatterade varor

Kode Ellos : ARSTIDEROKT24

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lätt hjärnskakning”

  1. Ta hand om dig, låter som finfint upplägg kommande dagar. Tänk så tokigt det kan gå i ett ögonblicksverk. Håll koll på axeln, det är så himla mycket meck i dom som kan ställa till det vid ett trauma, så ibland brukar det vara bra med en koll av rörligheten av en fysioterapeut efter ett tag. Man har ju vurpat på cykeln några ggr 🙂 kram Milla

  2. Stort krya på dig och hoppas du får vila mycket och ta det lite lugnare för läkning.
    Vad fint du har fixat på ditt bord, jättemysig höststämning.
    Kram

  3. Krya på dig och vila ordentligt! Läskigt fall du råkade ut för. Hoppas helgen blir fin trots allt. Precis som du försöker jag njuta av hösten med alla fina färger och klara, höga luft 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *