Lite höst i sovrummet

Hej fina bloggläsare. Igår hade jag så mycket kul med både keramik och kör på samma dag så dag blev det inget blogginlägg. Det brukar inte vara båda på samma dag men vi övade med en annan kör inför en konsert som vi ska ha tillsammans. Det var så kul och man mår ju så bra av att sjunga med andra. På keramiken gjorde jag en skylt som det står bastu på och la färg på några trädgårdsknaoppar.

Jag hade tänkt att vara hemma och måla idag men behöver hjälpa och stödja min son som har det lite kämpigt med vissa saker. Livet går som i vågor och i perioder behöver man finnas till lite mer för någon annan. Det är ju det man har familjen till, man finns för varandra.

I sovrummet har jag bäddat lite höst men missade att köpa till rätt örngott så det blev till stora kuddar men behöll dessa ändå. När Kalle vaknade idag sa han att han tyckte så mycket om att sova på flanell. Jag gillar prydnadskuddarna , de ser ut som min hund gör i pälsen. De är lite omgjorda men finns här och här. Filten som ger höstkänsla osv Att ha mysigt i sovrummet ger mig glädje och lugn och så kan jag titta ut på min sjö när jag ska sova och vaknar. Idag var det massa dimma. Så vackert. Älskar höst.

Ha en fin höstdag och gå ut om du kan. Naturen ger så mycket glädje.

Kram Lotta

Så många snygga nyheter här, här och här

33% på dyraste varan och/eller 5% på redan rabatterade varor hos Ellos, använd koden ARSTIDERSEP24

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *