Fredag vänner

Jag hade rört ihop det lite så jag är inte ledig idag men jobba fredag och lördag på jobbet är de roligaste dagarna för det är torghandel och mycket folk. Kul!

Annars händer det inte så mycket här hemma denna veckan. Kände mig konstig igår med illamående och huvudvärk några stunder på dagen och det är säkert sviter efter covid. Idag känner jag mig piggare igen och sovit bra.

Några gamla bilder på Pettson för jag hade inga nya men när jag är hemma lite mer sksa jag fota mer till bloggen igen. Svårt att hinna allt och nu använder man mobilen oftare igen. Han är ju sååå söt våran lilla hundpojke.

Köpte en ny långkofta här som jag blev så nöjd med. Tycker de är så användbara och sköna att ha på sig. Mina fötter är bättre med hälsporre eller vad det är jag har men tejpar och fick tips med Hooka skor som är toppen att jobba i.

Imorgon ska vi hitta på något med vänner som ska gratulera mig med en överraskning för jag fyllt 50 år. Blir spännande och så ska vi förbi Mio och kolla in soffbord här och här och sitta bäddsoffa så vi får prova lite vad vi ska ha. Såg också att den lokala blomsteraffären hade så fina träpallar som skulle kunna bli fina. Ja allt kostar ju så lite i taget.

Nu är det dags att äta lite frukost så hoppas vi det blir en bra dag.

Kram Lotta

Kod Ellos ARSTIDERAUG24 Den är på 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor ( du får testa koden för några varor gäller ej) här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fredag vänner”

  1. Jag tykte också det var roligt att jobba då, samt om vid jultider, samt mot skolavslutning, det var superkul. Jag jobbade då i presentbutik. Det är roligt och lära sig slå in fina presenter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *