Bara ta en dag i taget

Jag har varit ute med hunden uppe i skogen och en liten bit på grusvägen. Hundens promenader är allt jag orkar med. Febern är rätt ok just nu men går lite upp och ner men orken är noll energi. Känns som bär runt på ett kastrullock på huvudet. Men som sagt det går ingen nöd på mig/oss för Kalle är också dålig. En dag i taget så är det snart över. Tänker på er alla som kämpar med långvariga sjukdomar.

Jag sitter och fixar lite på datorn och slänger lite bilder. Skulle kunna sitta med sånt en hel vecka men tar lite i taget nu när jag har tid. Har äntligen beställt mig en egen vandringsryggsäck som jag fick i present av mina föräldrar och syskon mm i 50 års present. Jag tänker mer på dagsvandringar och skulle vilja ha mer av det i höst och vinter. Älskar att ut och gå i naturen.

Nu ska Kalle och jag ta oss lite knäckemacka med ägg och räkor, mer än så orkar vi inte laga. Imorgon ska jag hämta nya ljusslingorna som ska upp bryggan.

Ha det fint ❣️

Kram Lotta

Kod Ellos ARSTIDERAUG24 Den är på 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor ( du får testa koden för några varor gäller ej) Nyheter här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bara ta en dag i taget”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *