Kottar

Jag är så nöjd över den här dagen och allt jag hunnit här hemma. Jag har städat hela huset i flera dagar nu och äntligen luktar det såpa och fint överallt. På något sätt så har jag liksom inte hunnit landa i att vi bor här för det var så mycket på slutet och bara några månader sedan, men jag blir så lycklig varje gång det kommer över mig att flytten är klar. Vi bor här nu och allt är inte perfekt men det funkar så bra för oss. Älskar vårt lilla hus.

I helgen satt vi och funderade på hur vi ska gå tillväga med garage osv i framtiden. Det är så roligt att drömma om framtid och jag är så glad att Kalle tycker exakt lika.

Nu har jag fotat en hel del bilder till er här framöver så nu får jag köra på med lite inlägg. Jag känner mig mycket piggare också så det är skönt, men i stort sett inga samarbeten i december. Imorgon kommer de från sjukhuset och hälsar på och kikar så jag mår bra.

Nu ska jag lata mig en stund och min vän Helena skulle ringa och Kalle på väg hem så blir det fika.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

loggo

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kottar”

  1. Hembesök från sjukhuset, aldrig hört om men så skönt att slippa ta sig dit. Vården verkar alltid väldigt överbelastad. Krya på, skönt att du känner dig piggare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *