Att göra saker tillsammans

Igår var en skön dag utomhus. Sonen kom också hit och sov mest på soffan efter gjort en liten operation på en tånagel. Kalle och jag passade på att fixa lite utomhus. Att vara utomhus på helgerna gör ju mycket för måendet också. Att röra på sig och ha små grejer att pyssla med gillar vi. Det stärker vår vi-känsla vad vi vill göra i framtiden tillsammans.
Vi har kommit på att vi ska göra mer saker tillsammans när vi har små projekt. Vi hjälps åt med de olika sakerna ute lite mer så känns det lite roligare. Silverpäronet som suttit i ektunnan åkte ner i jorden. Här blir det gatsten i vår så det blir en rabatt där med lyse. Då har även framsidan lyse på varje sida av huset.
Vi bytte också några takpannor och rensade stuprören. Detta tog inte så lång tid. Som jag sagt tidigare är det så stor skillnad för oss att bo så här litet när man bara kan sätta upp en stege och på en timme så är det klart.
Allt är lättare här sa Kalle. Precis som vi ville ha det. Fast vi kommer bygga mer framöver så är huset litet, trädgården liten och vi bor på en plats där vi känner oss tillfreds och lyckliga och redo för framtiden. Om någonting skulle hända oss i framtiden så klarar vi oss här ensamma. Vi bor en vacker plats men får mycket tid till annat.
Vi bor nämre samhälle och affärer här så varje gång vi behöver handla osv så tjänar vi 30 min eller 40 min beroende på vilken affär vi åker till mot vad vi gjorde innan. Det kan se idyllisk ut här men det ligger närmre samhälle/stad än vi bodde innan.
Korvlunch
Kalle börjde också sätta upp lyse på bryggan. Vi sätter ut allt i trädgården nu och sedan går vi och funderar om allt ska vara där vi tänkt innan vi gör klart med sladdar osv

På kvällen blev det plockmat och vila. Idag ska vi till svärmor och svärfar på söndagmiddag, det ska bli så mysigt Jag ska plocka ordning här och hoppa i duschen.

Ha en fin söndag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att göra saker tillsammans”

 1. Hej Lotta.
  Älskar att följa er härliga resa i ert underbara stuga på landet💕
  Ni gör det så mysigt och trevligt!
  En liten fråga var har ni köpt soffan i vardagsrummet och är ni nöjda med den( den blå) och är den skön.Är på jakt efter en blå soffa.
  Kram

  1. Hej
   Sofforna är från Sofa Company och vi är supernöjda . Tyckte de var något hårda i början men gillar vi den jättemycket. Går även bra att sova över i. Det Tack för snälla ord 🥰 kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *