Hemska smärtor

Jag tog bort hormonspiralen och har mått som en prinsessa sedan dess, framförallt är den glada och tokiga Lotta tillbaka. Igår fick jag även mens igen och jag säger bara herregud så dålig jag blev. Det var som en fors. Jag tappade mängder med blod.
Inatt vaknade jag av att nästan svimma, kräktes och magen helt förstörd och så allt blod. Menssmärtor i minst en timme som var hemska. Jag trodde jag skulle få åka till akuten, ja som att föda barn. Bara andas in värkarna och hoppas att det skulle sluta. Ja det var en pärs. Till slut fick jag i mig tabletter och efter 30 min kunde jag sova igen. Då hade jag säkert legat och haft ont i minst en timma innan.
Nu har jag varit och bytt däck och ska in till Linköping och sitta hårmodell till Julia, Philips flickvän som läser till frisör. Det är slutet nu på hennes utbildning. Inte dumt att få håret fint gratis och så en frisör inom familjen i covidtider. Återkommer kanske senare ikväll. Pettson ska med och vara hos Elin och Jakob idag så vi ska äta lunch där först.
Ja så här ser det ut hos oss nu, stökigt, ett plock av möbler som ska ges bort inom några veckor. Ja bara 3 veckor kvar nu tills vi flyttar och sedan bara tömma till 1 aug. Tjohooo så skönt det känns.
Nej nu är det bäst att jag sätter fart här.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hemska smärtor”

  1. Jag funderar på att ta ut min hormon spiral jag med. Har haft den ett gäng år. Väger för och nackdelar. Alltid när jag pratar med läkare/gynekolog tycker de att jag skall ha den. Har själv haft precis som du beskriver massiva blödningar och så ont så jag inte kan röra mig och det har försvunnit iom spiralen. Hade koppar spiral innan men den funkade inte. Men jag kan känna ett obehag med alla hormoner som jag tryckt i sig under alla år med p piller mm. Funderar ofta på detta. Tänker också på det här med humöret tror definitivt spiralen påverkar mig (och inte positivt)
    Skulle du säga att du är nöjd med ditt beslut att ta bort den oavsett blödningar

    Tack för en fin blogg
    Må gott och ha en härlig dag
    Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *