Blomma till morsdag

Reklam FLORIFY
Har du också en älskad mamma ❣ som du skulle vilja ge lite uppskattning till morsdag. Min mamma har världens största hjärta för oss alla, hon är guld värd. Jag beställde min bukett till mamma på Florify.se. Florify är blomsterhandlarnas egen blomsterförmedling.
Hos Florify kan man välja Floristen designar och fylla i vilka blommor man önskar osv Jag valde rosa pion som mamma älskar och så luktärt och att det skulle kännas somrig av ax.
Visst var den vacker. Om man inte vill ge en bukett kan man också önska krukväxt eller hortensia, olivträd osv

Min mamma blev glatt överraskad av denna vackra bukett.

Du hittar Florifys hemsida HÄR 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *