Blått och vitt i sommarköket

REKLAM Inredning by Cadla
 
 
Nu är jag hemma igen och klippt gräset och trimmat i stora trädgården. När jag kommer hit så känns det enormt skönt att veta att jag behöver inte renovera mer här framöver, någon annan eldsjäl ska göra detta och huset är sålt. Visst har jag mycket energi igen efter min utmattning, men där går min gräns känner jag. Jag är så gad för mitt lilla hus.
 
 
Jag längtar istället att få tid att ta fram kameran lite mer som jag gjorde i stugan imorse. Fota min nya fina matta som jag lagt på i köket och som även Pettson tyckte var fin. 
 
 
Jag längtar så mycket till de där dagarna när jag slipper packa bilen, packa in djuren och upptäcka att jag har pyspunka på bilen. Ja det ordnade sig så jag kom hem och imorgon får jag boka tid för byte av däck. 
 
 
Vill ni också kolla in allt fint som denna matta och massa snygg inredning så tipsar jag om Inredning by Cadla HÄR, väldigt mycket i blått som jag gillar. 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Blått och vitt i sommarköket”

  1. Godmorgon 💦💦

    Tycker du är så duktig och har sån energi,men vilken skillnad från erat stora hus till stugan så det måste kännas att ni har mycket fritid haha..
    Men tycker om dina/era inredningar👍👍

    Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *