Är du redo för bad?

Reklam för CELLBES
 
Jag håller på att gå igenom min garderob här hemma, jag äger så mycket kläder som jag inte använder. Gamla klänningar och badkläder osv som jag inte kan ha längre och en hel del slitet. I min gaderob i framtiden ska det finnas kläder som passar mig och min kropp just nu. Hos Cellbes har man valt att sälja kläder som stärka kvinnors självkänsla på ett hållbart, inspirerande och inkluderande sätt. Det betyder att det finns kläder och storlekar för oss alla. Så viktigt!
 
 
 
Förra gången jag visade bikini från Cellbes var ni många som höll med om att just badkläder är så svårt att hitta. Cellbes har därför ett brett sortiment på badkläder. Den HÄR snygga baddräkten tex har lite spänts som gör att det sätter brösten och magen på plats. Man känner sig lite finare och bekvämare helt enkelt. Du hittar även många andra fina baddräkter och bikinis HÄR 
 
 
I samma mönster som baddräkten fanns också denna söta strandklänningen HÄR , älskar att matcha och tycker om att bara kunna kasta på sig någon enkelt. Man känner sig så sommarfin i den.
 
 

Du hittar Cellbes fina Strandkläder HÄR och där ser du att denna finns i två varianter. 

 
Nu startar vi sommarens bad och dagar på stranden och tipsar er alla att kolla in Cellbes alla söta  blusar också HÄR 
 
Just nu 198kr för utvalda sommarkläder!
 
Ha en härlig och solig dag
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Är du redo för bad?”

  1. Så fin du är i baddräkten och strandklänningen. Sitter perfekt. Jag är så dålig på att uppdatera badkläder, har gamla baddräkter som helt har tappat formen och nästan blivit genomskinliga. Upptäckte jag häromdagen. Dags att köpa nytt.
    Tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *