Älskar att vakna och somna här

Godmorgon igen mina fina. Känns lite i armen efter sprutan igår men annars inga biverkningar. Tacksam. Jag har gått igenom en jobbig tid med covid som drog in i företaget för ett år sedan och allt som skedde då. Företag jag jobbade med gick i konkurs, pengar som gick upp i rök, stora jobb som drogs in men nu är vi på andra sidan 🙌. Det är bara min syster som drabbas av covid,  tack och lov hade hon fullt vaccin så det gick bra.
Startar med kaffe i min favoritmugg jag har ett ärende idag som jag längtar efter sedan bara jobba hemma och försöka tömma lite på kärran med allt från gamla skolan som ska till tippen och lagret. Inget mer ska in i huset. Den känslan är Amazing.
Igår gick vi här i trädgården och påminde oss om att vi är hemma nu. Galet kära i livet och i vårt nya hem 😍. Så overkligt och underbart. Älskar att få vakna och somna här.

Igår köpte jag också dynor till mina stolar. Ett tag tänkte jag strunta i det men det blir så hårt att sitta med bara handduk. Det är svårt att förvara stora dynor i detta lilla hus men de får bo bakom en säng eller under en säng på vintern.

Nu blir det morgonpromenad med hunden
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *