Utomhuskalas och köpa smink

Jag har börjat lyssna på lite mer poddar igen, det ger så mycket tankar och jag tycker om att lära mig saker. Lära mig tankesätt som gör att jag mår bra och känner mig glad och kan ge energi till andra. Just nu lyssnar jag på Kristin Kaspersens podd och Agneta Sjödin. Det finns så mycket att lyssna på men det är lättsamma och roliga som många gillar är inget för mig, utan mer där man går ner lite på djupet. Ja man är olika och gillar olika. Inget är rätt och fel.
Idag har åter igen lyckas vara på utomhuskalas och hunnit en del här hemma. När jag var som mest utmattad var det tufft att bara packa och sminka sig. Jag blev stressad av att veta att jag skulle åka iväg, men nu kan min hjärna fixa det, Ja inte varje dag men då och då. Det blir mindre av det under covid så jag får extratid att ladda och det behöver jag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Utomhuskalas och köpa smink”

  1. Jag lyssnar inte på så många poddar förutom "sekter" och "En underbar podd". Tycker det är bra att det finns så många olika stilar så det finns något som passar alla. Jag sminkar mig knappt längre men det är kul att piffa till sig ibland. Bareminerals har jag inte provat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *