Sol och 15 grader

Jag har haft en skön dag. När jag kom till stugan var det sol och 15 grader ute och snön hade smält bort på gräsmattan. Det har kommit upp snödroppar och tårarna kom. Det är så himla fint och jag är så tacksam att jag har den här tiden nu och att jag ska få bo här. Det blev promenad med hunden i skogen, så skönt att kunna gå som man vill utan hög snö. Ja, jag gillar snö med men nu har den smält bort och det är lika härligt det med.
I helgen ska vi besöka en firma som kan hjälpa oss att installera tvättmaskinen och så ut och gå. Det finns så många fina sjöar här i Kinda där vi bor så det finns mycket fint att titta på.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Sol och 15 grader”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *