De bästa av dagar

Jag kämpar på med mitt mående, ofta mår jag som bäst på söndagar när vi ska åka hem får då har jag landat lite. Har vi gäster får inte mitt huvud så mycket vila på en helg så då kan jag gå in i en ny vecka med att behöva mycket hjärnvila och ensamhet och det blir det ju inte så ofta när man haft familjen omkring sig i covidtider.
Det är tufft att vara hjärntrött, man vet aldrig när man mår riktigt bra. Nu börjar sonen på praktik igen så jag har mina jobbdagar själv. Det är bra för mig för jag behöver den tiden för att bli frisk, så blir det så mysigt på kvällarna när vi ses.
Men idag har jag haft det bästa av dagar för mig och mitt huvud. Vi har varit ute nästan hela dagen och hemma. Kalle tog hunden på promenad och jag startade en brasa och eldat sly.
Jag mår så otroligt bra av att få vara i den här miljön. Mitt huvud mår bra och utomhus är det som jag har ett annat liv och bara är. Nu kan jag äntligen gå omkring och pyssla i trädgården igen. Älskar det så mycket.
Vi gör lite som passar oss också. Kalle brukar kolla lite skidåkning eller hockey och så grillar vi nästan alltid ute om vädret är fint.
Idag började vi med bad igen, vi har tagit bort isen vid bryggan. Det här måste jag fortsätta med för himmel så bra jag mår av dessa bad. Det är som kroppen ställer om sig. Känslan efteråt är magisk.
Vi har också sovit en stund och Kalle har varit på vårt lager och lämnat saker.

Ikväll hoppas vi på en sådan här fin solnedgång igen och så ska vi sätta oss att titta på saker till båten. Vi ska troligtvis sjösätta den i slutet av april i början på maj och behöver handla en hel del som vi kan ha där.

Ha en toppenfin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”De bästa av dagar”

  1. Jag håller verkligen med om att känslan efter ett kallbad är magisk…man känner sig liksom omstartad, ren och i nolläge? Jag har bara kallbadat två gånger hittills, men ska absolut göra det fler gånger.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *