Börjat måla

Varje dag börjar såklart med en promenad, nästan alltid är både katt och hund med. Findus har blivit mycket mer sällskaplig sedan hunden kom och vill hänga med på allt där hunden är.
Började måla huset med falu rödfärg ljusröd. Det blir så mycket finare men jag hann inte så långt för en geting flög in i ögat när jag stod på stegen.
Kvällarna har varit så fina här. Är väldigt nöjd med att jag fixat gräsmattan längst ner i trädgården. Blir ett mycket vackrare avslut när man ser ända ner mot vattnet och kan gå där.
Idag har jag hittat en snickare som ska komma och titta på bygge med staket och grindar. Nu har vi mycket på gång men bara flotte och målning som vi ska göra själva. Man måste boka hantverkare tidigt för sedan har det inte tid att komma direkt ändå.
Ta hand om er, nu ska jag beställa ladd box till våra nya hybridbilar som kommer snart
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Börjat måla”

 1. Hallå vännen…
  Nu har jag varit här och blivit inspirerad…
  Ååå vad jag saknar dig <3
  Jag gör alltid det lite extra när jag hänger runt här inne en lång stund <3 <3
  Första höstdagen i dag…
  Jag äääälskar ju höst och får alltid lite mer energi då.. Du är så duktig du finaste Lottapotta… du är så bra på att få saker gjorda, sätta ord på dina känslor och att lyssna på dig själv… det ska jag också börja öva mig på. Kraaaaaaaam och ha en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *