Sommarstuga

Tänk att vi letade en liten sommarstuga för 3 år sedan så kom vi hit. Jag är så tacksam för detta huset. Hemma är det inget mysigt längre för det är tomt och inget piffat så jag tänker bo här nu så mycket vi kan. Det känns som ett skal bara och jag har redan lämnat det känslomässigt och har ingen energi att piffa och skapa på två ställen när vi ska flytta om några månader.
Så nu är hemma här, även om vi inte säger hemma än. Philip kom och överraskade oss igår med att sova över och Kalle och Philip gjorde jättegod mat kvällen. Så mysigt! Philip har påsklov, sökt jobb och ute på praktik. Han längtar efter att resa framöver och har sitt liv med flickvännen. Elin hon har flytttat med sin Jakob och renoverat sin lägenhet. IKväll ska Kalle hjälpa med med ett vitrinskåp men sedan så är det klart.
Rörmokaren skulle kommit och installerat tvättmaskin men nu är han sjuk och ska testas för covid så jag får ta hem och tvätta min tvätt ett tag till.
Det blåste så mycket igår så jag jobbade massa igår fast det var röd dag så idag har inget jag måste göra här. Vi får se hur länge Philip stannar. Jag ska beställa lite saker till min lilla tvättstuga, en torkställning i trä som  som jag kan gömma bakom stenmuren utanför dörren när jag vill hänga tex. Kanske att jag bygger något fint framöver eller bara sätter upp en lina också.
Ta hand om er i dessa tider, mycket covid nu.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sommarstuga”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *