Elin ska flytta

Nu är det bestämt att Elin och Jakob flyttar till Linköping i juli, så nu har Elin börjat packa. Hon har längtat efter detta så länge så jag är bara så glad för hennes skull. Hon behöver få känna sig vuxen nu och vidare i livet.
Visst kommer det känns tomt och ledsamt säkerligen ett tag men hon bor ju ändå nära och jag är lycklig att hon får bo tillsammans med sin Jakob som hon drömt om och att de ska plugga båda två i höst. De kommer bo i en fin lägenhet i ett gammalt hus där båda får nära till skola osv.

Det känns så bra och jag är lycklig för Elins skull, jättelycklig!

Nu ska jag ut och gå med min vän Maria, ut och gå och prata funkar fint för mitt huvud och är bara skönt. Ha det så bra!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Elin ska flytta”

  1. Vad Kul det ska bli att Ni får se Elin gå vidare efter Hon kämpat så hårt. Hoppas allt blir så bra det bara kan bli. Vet av egen erfarenhet att det känns tomt när Barn flyttar men även en sån stark glädje när de hälsar på. Lycka till. Var rädda om varandra i dessa tider!

  2. Så roligt, även om det kan bli lite tomt från början. Så lyckat efter allt som Elin gått igenom, vilken kämpe. Sen flyttar hon ju inte allt för långt bort, ni kan ses hur ofta som helst.
    Ha det jättebra ❤

  3. Kul för dem❣️men jobbigt för oss föräldrar😌 och allt som händer är ju livet🙏🏼 Som du säger..man glädjs med dem❣️

  4. Vad roligt Lotta! Efter allt kämpande så är det ju en extra glädje som väntar. Man kan ju vara en sammansvetsad familj på olika sätt, även om man inte bor tillsammans. Och även om man kan ha mycket saknad… Jag kan sakna det det där vardagliga spontpratet man har hemmavid men man hittar nya sätt att umgås på. Mina kids är ju numera båda sambo, ops hur gick det till liksom, och är så tacksam efter många tuffa år på olika vis för dem båda.
    kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *