Tulpaner i Klong

 
 
10 timmar har jag varit ute i helgen, så underbart och imorgon ska jag fortsätta vara ute och köra gårdsgrus runt orangeriet. Jag tar varje tillfälle till lungt uteliv med mycket natur. Mår så mycket bättre så fort jag får vara ute mycket. Det isar fortfarande runt ögon och näsa på kvällarna men det går åt rätt håll. 
 
 

När vi kom hem hade Elin fixat tvätt, dukat och gjort efterrätt. Nu fixar Kalle,  anka och jag har jobbat en stund här vid datorn. Ikväll blir det att titta på lite gamla tv program och Youtube i datorn och bara lata sig.  

 
Ha det fint
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Tulpaner i Klong”

 1. Vad fint!
  spegelskivan ger extra effekt, speciellt med ljus på det. har sett riktigt fina ljushållare med speglar förr.
  har du satt ihopa detta själv eller är du inspirerad av något?

 2. Hej
  Såg på Insta er jättefina tvättstuga och undrar om väggarna som såg ut att vara brädor – har ni i så fall något vätskeskyddande under? Ska just börja renovera vår och vill ha det precis så.

 3. Vad roligt det blev Lotta ”nu fixar Kalle anka” 😀😀 Härlig dag med sol och fräsch luft, jiisses har nog aldrig varit så trött en vinter – saknar snö massor. Läste mig till att D-vitamin inte går att ”tanka och lagra” under sept-mars i vår del av världen men bara känslan av ljus tycker jag ger en lättare känsla. Och du ger en sån härlig inspiration till det. Kram

 4. Visst är det härligt att kunna få vara ute mycket och hämta energi? Hoppas att du snart får må bra igen. Jag tycker jag känner igen mig i dina symptom. Jag mådde dåligt under lång tid med massor av konstiga symptom som kom och gick; smärtor, ilningar, isande, smärtor i näsa, panna, under ögonen, nacken och allt möjligt annat som kom och gick men det var helt otippat mina bihålor som spökade. Jag har opererat dem ett par gånger och nu mår jag så mycket bättre! Jag känner bara av det vid kraftiga väderomslag numer. Krya på dig! Kram //Tina

 5. Väldigt vackert stilleben och särskilt det gulliga zebrafatet. Härlig inspiration man får.
  Visst är det skönt att kunna vara ute. Jag är långtidssjukskriven med hjärntrötthet och mina hundar hjälper mig mycket med att komma ut och bli lite piggare.
  Ha en trevlig vecka, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *