Att ha mycket att berätta

Om jag ska vara ärlig så har min helg inte alls varit bra, jag har mått skit och varit så nervös över resultatet på min hjärnröntgen. Jag har suttit i ett rum på sjukhuset och en gång fått ett besked som jag aldrig trodde skulle hända min familj så min kropp säger att det kan lika gärna vara så att det beskedet kommer igen. Livet känns som ett lotteri.
Så i helgen har mina tankar pendlat mellan att planera nya drömmar, fixa i stugan , jobba, ut och äta och fundera på om jag är allvarligt sjuk. Jag kan säga att jag mått skit och fällt många tårar.
Men igår åkte jag i alla fall till stan för att få en massage på bästa p.a.u.s  och bli lite omhändertagen innan jag hade ett möte bokat hos doktorn. Massagen var underbar och massören tyckte att jag borde gå några gånger nu för att få bort lite knutor i skulderbladen. Det var så skönt att ligga där och få massage efter helgen som varit och tänka att nu startar vi om den här veckan med bra tankar och att röntgen kommer visa bra resultat. Hos p.a.u.s hittar man också massa snygg inredning hos Kaptenbostaden  
Under tiden jag var på massage så hade målaren landat i stugan och börjat måla och tapetsera och imorgon får jag åka dit för att se hur det går. Ni ska få massa före och efterbilder och jag kommer berätta mer om färg och alla val osv senare.
Jag tog en lunch i Trädgårdsföreningen och var ute och gick en sväng och köpte mig lite tulpaner till dagens tjejmiddag som blir ikväll.
Sedan kom äntligen beskedet , att jag har ingenting i huvudet som är farligt. Doktorn sa att han misstänkte inte det heller men det finns såklart gånger han haft fel och att det kändes väldigt skönt nu att jag bär inte på några tumörer som orsakar alla mina symptom i huvudet. Jag har ju inte ont i kroppen utan bara symptom i huvudet och så är jag känslig för stress och vara bland mycket människor och rörelse.
Nu kommer jag fortsätta utgå från att mina symptom kommer av min PTSD  posttraumatiska stress efter Elins cancerbehandling och de 2.5  tuffa åren och jag samtidigt drev mitt företag för vi skulle klara oss. De har hänt mycket som kroppen/huvudet har behövt berabeta. Det kan vara så att jag har sköldkörtelproblem som inte syns på några prover ännu för det är ändå från sköldkörteln som jag har mest ont i. Vi tog om mina trombocyter som var höga sist men då bar jag ju en förkylning i kroppen vilket kan vara orsaken.
Nu kommer jag leva som att det är min PTSD  jag ska rätta livet efter, precis som jag gjort de sista månaderna , jag kommer ta ut min hormonspiral ( satte in den i maj och i juni startade mina symptom) och jag kommer besöka tandläkaren, sedan får vi se om det onda på sköldkörtel försvinner, isande ögon och huvud , kall näsa osv annars får jag kontakta sjukvården igen. Jag ska ge mig själv de bästa förutsättningarna för den Lotta jag är nu och jag vill vara och det liv vi vill leva.
När jag kom hem till min familj och min älskade man så sa han att nu har jag startat bollen om tjänstledighet. Han ska ta tjänstledigt en dag i veckan från april till september för att jobba med mig. Vill vill skapa mer tid att förverkliga våra drömmar på vårt nya hus, pyssla med sånt vi tycker är roligt och få mer tid tillsammans. Det kommer bli en annan tur i vår nya bil i Sverige och så ska vi leta efter en ny hårig hundkompis till familjen. Jag tror att 2020 kommer bli ett underbart år och vi ska ge oss förutsättningarna att skapa det och vi ska tänka bra och goda tankar.
Tack för du är med oss på vår krokiga resa…….nu väntar tjejmiddag ikväll och jag ska fota lite bilder till er så jag återkommer imorgon igen när jag ska till stugan och se hur det går för målaren.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Att ha mycket att berätta”

 1. Vad skönt att det inte visade något på röntgen.
  Lotta i all välmening så undrar jag, om någon som verkligen kan det här med sköldkörteln o dess provsvar, har kollat på just dina provsvar?
  Det är så väldigt många läkare som inte har tillräcklig kunskap om den sjukdomen.
  Ge inte upp o läs på allt vad du kan själv om du tror att det har med sköldkörteln att göra.
  Önskar så att du får må bra o att du får den hjälp du behöver.
  Kram

  1. Hej, nej har inte gett upp. Jag har gjort ett stort test av sköldkörtelprover på Wearlab , vårdcentralen och hos privatläkare alla man kan ta…där inga av dessa prover visar något fel på sköldkörtel, men jag kommer se framöver vad det leder till och läsa på allt jag kan göra själv. Men först landa och försöka vara positiv för framtiden. Kram Lotta

 2. Åh så härligt att läsa det här inlägget!♥️ Jag har varit orolig för dig. Nu håller vi tummarna att dina symtom kommer ge med sig med tiden. Jag önskar dig och din familj det bästa tänkbara 2020 man kan önska sig.🙏🏼 Tack för att jag får följa er på er resa genom livet.♥️

 3. Åh vad glad jag blir att läsa detta
  Glädjetårar rullar här 😊
  Läser din blogg varje dag men är dålig på att lämna små spår 🙈
  Njut av Livet Lotta och med allt det har att erbjuda
  Njut av din din familj
  Bamse kramar Icka ♥️♥️♥️

 4. Skönt och höra att det inte är något allvarligt. Då jag började få känningar av sköldkörteln, så visade det inget på proverna, var på gränsen. Eftersom problemen kvarstod fick jag börja med en låg dos av levaxin. Hade då liknande problem som du. Sakta, sakta började jag må bättre och fick öka medicineringen, och då kunde man även se på proverna.
  Lycka till med erat gemensamma "jobb" låter riktigt lovande. ❤

 5. Å Lotta <3
  Jag saknar ord… Jag är alldeles rörd och jag bara andas liksom ut. Så så underbart.
  Å ni kommer ju vara värsta dreamteamet ihop.
  All lycka till Er!
  Varma kramar Anna <3

 6. Så underbart att få besked, PTSD tar sin tid att läka.
  Samt som du skrivit man blir aldrig samma person som innan.
  Men man får nya insikter och ser livet på ett annat sätt, inget negativt man förändras ☀️❤️

 7. Hej!
  Vad skönt för dig att du fick ett bra besked från läkaren.
  Jag funderade lite på dina symptom. Nu vet jag ju inte allt såklart:).
  Jag har haft liknade med stora stressymptom samt de flesta symptomen för sköldkörteln men inget visade i tester. I mitt fall så berodde mina symptom på att jag fick kopparöverskott av min kopparspiral. Har du möjligen en spiral?
  Dina symptom kan ju bero på nåt annat men jag ville bara fråga i all välmening.

  Mvh Jessica

 8. Åh, man blir ju alldeles lycklig i hjärtat över det både fantastiska och positiva svaret. Sedan att du har drivkraften och den helt underbara förmågan att göra val i livet, tänka till så att du mår så bra som möjligt. Viktiga tankar du delar med dig Lotta!
  Sådan stark kärlek mellan dig och din man och jag hoppas ni får leva lika lyckligt tillsammans i en massa år ❤️
  Kramar från Lotta till Lotta.

 9. Åh, vad härligt att komma in och läsa att allt såg bra ut!! Njut nu livet varje dag och tycker ni gör helt rätt som gör det ni vill och drömmer om!!

 10. Heja 2020, önskar dig all lycka! 💕 Tack för att vi får följa med på din resa, med toppar och dalar och stort som smått. Du inspirerar att LEVA, det gillar jag! 🤗

 11. Hejsan!

  Åh vilken underbar känsla att du fick ett sånt bra besked.
  Härligt att du och din familj ser fram emot ett underbart 2020.
  Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *