Hur vi städar

När jag kommer hem är det ofta två saker jag pysslar med, tvättar och kör diskmaskin. Mina barn diskar och tvättar själva också så det fixar de ju bra när vi är borta men på söndagar har vi alltid plocka ordning dag inför städning som vi tar hjälp med på måndagar. På söndagskväll ska alla prylar i huset stå på rätt plats och inga saker får ligga och skräpa på bänkar osv. Sedan dammsuger jag , torkar golv eller städar toa osv bara om vi ska gäster här hemma, annars blir det måndagar när vi får hjälp.
Vi har nog ganska bra ordning här hemma. Blir tokig om de vänder till så alla får sköta sig. Sedan kan Philips rum se ut som skit i veckorna men på söndagar måste det alltid vara iordning plockat. Jag älskar att rensa och röja osv och gör det ofta. Elin är mer pedantisk än mig så hennes två rum är alltid fint. Tvätt osv fixar jag med varje dag så det aldrig blir så stökigt, återvinning kör jag ofta flera gånger i veckan.
Så nu ska jag lyfta på ändan och plocka ordning här inför städningen imorgon.
Ha det fint
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Hur vi städar”

 1. Jag har en Moccamaster väldigt gott kaffe om man gillar traditionellt kaffe. Den finns i många färger också jag har en cremefärgad som passar bra i mitt 50-talskök. Mvh Åsa

 2. Åh kan inte leva utan min kaffemaskin. Har en Jura som är såå bra, kaffe o olika storlekar och styrkor , espresso och sen kan man skumma och värma mjölk till cappuccino osv men det gör jag aldrig . Älskar att vara gå ner på morgonen och trycka på en knapp och gå en god kopp kaffe. Prata helst inte med mig innan dess …😂😂
  Kram Anna

 3. Hej! Dricker inte själv kaffe men har jobbat med det och kaffemaskiner i över 6 år. Har en Jura hemma och skulle absolut rekommendera de. Snygga och framförallt lättskötta. Ha en bra dag!

 4. Vi har en kaffebryggare från Philips där man både kan brygga med pulver eller hela bönor. Vi är nöjda och den kostade inte en förmögenhet. Med gott bryggkaffe eller goda bönor blir kaffet toppen!

 5. Vår kaffemaskin pajade också, och vi köpte en Senseo Switch, kan brygga gott kaffe ner i en termoskanna som man kan sätta fram på bordet, och den håller värmen länge. Kan också göra en kopp av kapsel.
  Jag är väldigt nöjd med den.
  Ha en fin dag!
  Kram

 6. Hej,
  Café företagare sen sena -90 talet. Har haft Moccamaster här hemma och Coffe Queen på jobbet. Skulle det finnas Coffe Queen i liten hemma modell skulle jag absolut köpa en sån, Moccamastern är jag bara glad att gick sönder. Verkligen inte värda pengarna tycker jag. Just nu har jag en billig enkel vanlig kaffekokare, nöjd men blir ju bara "vanligt" kaffe. Drömmer om en riktig maskin ännu… fixa din om det går eller satsa på en ny. Köp inget du inte vet att du blir nöjd med!! Kram, Davina

 7. Vi har en moccamaster som snart är tio år gammal, brygger snabbt gott kaffe och har automatisk avstängning vilket är bra tycker jag! Eftersom vi är skåningar är det endast zoegas bryggkaffe som gäller! Köpte efter inspiration från din blogg en kaffemaskin från Smeg och är jättenöjd med den också. Den behöver visserligen kalkas av ganska ofta men gör fantastisk cappuccino! Lycka till med letandet och tack för en fantastisk blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *