Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Sista chansen på ett tag”

 1. Åh, vad synd! Hade precis börjat använda koden. Hoppas samarbetet fortsätter efter sommaren igen. Tack för all inspiration du ger, och så roligt att få följa er i det ni gör 😊 Ha en fin dag! 🌞

 2. Hej
  Vore bra om Campadre kunde leverera de varor som de säljer på hemsidan. Har väntat på en vara jag beställt och betalat i mer än en månad nu. Fick ett mail att den skulle levereras 13/4, men har ännu inte fått den. Kommer inte att handla därifrån mer.
  Ha en fortsatt trevlig söndag.
  Kram Tummelisa

 3. Hej igen, har kontaktat Campadre via mail. Dröjde innan jag fick svar…., men fick svar att de inte visste när de kunde leverera. Jag skulle kontakta dem igen om jag ville ha mina pengar tillbaka, eller vänta…..
  Kram Tummelisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *