Påskfint på landet

Godmorgon fina ni, nu är vi i stugan och här ska vi fira påsk,  i alla fall jag och Kalle. Jag hann inte blogga så mycket igår men jag försöker ta lite på påskledigt också och är mycket med Pettson.
Vi började dagen hemma med att åka och besikta bilen och byta däck, Pettson bara sover i min jacka om han blir trött. Väldigt lätt och smidig att ta med. På eftermiddagarna är han piggare och vill springa och leka mycket.

Jakob och Elin bakade en kaka som de bjöd på.

Här i stugan har alla pingsliljor slagit ut som jag satt och det är så fint.
Nu är Pettson trött igen så nu ska jag gå och sova en stund till
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Påskfint på landet”

  1. Vill tacka dig för alla underbart fina, vackra bilder som du lägger ut. Jag njuter varje dag. Och så kul att få följa lille Pettsson, som är gudasöt. Vill önska dig och de dina en riktigt Glad Påsk.

  2. Hej!

    Jag och min man har snickrat ihop odlingslådor och undrar om du har något bra tips på företag där man kan köpa jord (krav/ekologisk-märkt) i större volymer någonstans i Östergötland? Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *