Packa väskan

Någonting vi gör ganska ofta är packa väskan. Packa för att åka till stugan eller hem från stugan. Jag är i grunden en ganska rastlös person, även om jag inte är lika mycket sådan längre så för mig gör det ingenting om det blir mycket packande. Kalle och jag vi älskar att ha det så här och han vill också åka hit så mycket vi kan. Vi väljer bort mycket annat nu för att vara i våra hus.
Jag har fått rutin på det nu också. Vi städar innan vi åker hem, åker förbi återvinningen direkt. Börjar tvätta direkt när vi kommer hem och packar ner allt som ska tillbaka till stugan igen osv
Jag har kläder på båda ställena medan Kalle tar med sig varje gång. Det passar honom bättre och mig passar det att det mesta är på plats.
Pettson tränar både på att gå lös och med koppel, han gillar vatten. Jättemycket! Nästa vecka ska han börja med valpträning hemma hos oss. 
Nu skrattar vi till varandra för nu börjar vi om. Packar in hund, katt och en massa mat som när barnen var små. Livet ändrar sig och nu när våra barn är stora och mycket borta så blir djuren som nya vänner och barn. Barnen älskar ju också djuren och vill ta hand om dem. Som nu är Kalle ute och fixar robotgräsklippare här som ska klippa gräset när vi inte är här , jag har städat stugan och då tog Elin med sig Pettson hem.
När vi kommer resa bort har båda barnen sagt att de kan ta hand om djuren osv. Vi hjälps åt. Vi hade kanske inte velat ha det så här eller kunnat leva så här nu om det inte vore för att jag kan jobba hemma med att visa er, men nu kan vi det. På sikt om 10 år då bor vi nog här vid sjön och jag kanske inte kan jobba med bloggen och instagram då utan har ett annat jobb,  men vi får se vad livet vill. Vi tar det som det kommer.
Ha en fortsatt fin påsk
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Packa väskan”

 1. En riktig liten gulleplutt ni har. Själv har jag en spansk vattenhund som också är en krulltott. Blir intresserad av ditt koppel var har du köpt det?
  Glad Påsk

 2. Jag måste bara få säga att jag tycker det är så skönt att få följa en alldeles vanlig kvinna, utan divalater och kändismanér. Vardag, glädje, sorg och allt däremellan. Jag hoppas du orkar och vill fortsätta att dela med dig💚 Kram

 3. Visst är det härligt att ha ett ställe att åka till. Vi har också en stuga vi ofta åker till (även om vår ”stuga” är en lantgård, och större än vårt radhus i stan). Vi har bara en mil dit så vi kan åka fram och tillbaka lite som vi vill.

  Läste någonstans om att ha ett ”happyplace”. Tyckte det lät så fint. Vår stuga är vårt ”happyplace”. Där är bara roligt att vara, inte samma gamla vardagstjafs som hemma 🙂

  Sen så är det så enkelt med vår hund där. Där är vi ute mycket och hon är lös mest hela tiden. Hon är en cavalier King Charles spaniel på 1 år och 8 månader. Det ska bli så spännande att få följa din resa med pettsson, och om du kommer märka av de egenskaper som är kännetecknande för cavalierer även hos honom. Jag tycker jag lyckats rätt bra med min hund, hon är duktig och vi har ett bra samspel. Är helt övertygad om att du kommer lyckas med din hund också, på ditt sätt. Jag och min hund är nästan alltid tillsammans och det är det allra viktigaste jag kan göra för henne. Jag älskar henne och hon mig villkorslöst, det är det bästa beviset jag kan få på att jag gör rätt med henne.

  Kram och Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *