Nu får livet gå lika långsamt som min hjärna

Jag bara landar lite idag här i stugan ikväll, jag skulle kunna göra så mycket blogginlägg men just nu får det vara så här. Nu får livet gå lika långsamt som min hjärna 🙂 Ibland blir det mycket och ibland lite och jag bara tillåter mig att att få vara som jag är. Jag ska mysa till det och sedan ska ni få se mer. Här har jag det så, så bra. Ni får kika på instagram lite så har jag lagt lite klipp där vad jag pysslar med idag .
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nu får livet gå lika långsamt som min hjärna”

  1. Mitt sista Vitvinsglas som Jag gillar att dricka ur föll av bordet ikväll, har dock flere, men inget som jag tycker är bekvämt, jag gillar rund topp, ej så många med det numera, köppte några på Servera som heter "Rumors" men ,nee ,ej bekväämt i min hand,…hahaaa…dock ej det detta handlar om, men jag är en vanemänniska och gillar när glaset blir rundat upptill, då gör det inget om man e rund på handen, som jag blev efter 4 ryggoperationer, men Lugn Lotta, vad du än gör gillar vi att du är Ärlig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *