Det blir aldrig så, men så blev det

Att jobba hemma är helt fantastiskt samtidigt som det såklart varit en stor press och stress när tex. Elin var sjuk. Mitt mål när jag startade mitt företag var att kunna sitta på trappen och ta en kaffe när barnen kom hem från skolan och få en framsida på en tidning. ”Det blir aldrig så”, vad det en person som skrev men så blev det visst. Jag har druckit så många kaffe i lugn och ro på min trapp och fått vara hemma hos mina barn och fick många framsidor.
Sedan har ju år av stress varit också när Elin var sjuk och jag bara skulle få 7000 kr i månaden, men jag gav inte upp utan fick mitt företag att gå runt och mer därtill tack vare er för att ni har fortsatt följa vårt liv och velat läsa det jag skriver. Jag skriver lite om det på instagram också.

Nu behöver jag inte så mycket mer utmaningar på länge. Jag har kämpat i perioder tillräckligt. Jag har allt jag behöver och jag är så nöjd. Jag kan ta mer ledigt, jag kan fylla mitt liv med många lugnare stunder hemma på landet, med träning varje dag som ger energi och glädje och stunder med min familj och nära vänner.

Mitt mål är fortfarande att få dricka kaffe på trappen i lugn och ro och få vara hemma mer hos min familj, som en modern hemmafru som jag sa till min bonuspappa. Sedan kanske det dyker upp nya utmaningar framöver när livet vill, men just nu är bara så, så nöjd.
Tack för ni finns med ❣
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Det blir aldrig så, men så blev det”

 1. Du är en sann förebild Lotta och jag är djupt imponerad av hur du/ni tog er igenom Elins sjukdomsperiod. Jag önskar er verkligen all lycka i världen och njuter varje gång jag ser hur härligt ni har det tillsammans i familjen och i era båda fina hem! Stor kram kära du!

 2. Såå skön känsla att kunna få känna sig nöjd ❤️Att kunna välja
  en lugn och behaglig tillvaro där man mår bra och är tillfreds det är nog det största man kan önska! Kram Anna

 3. Så härligt. Du är en förebild Lotta! Exakt det där är mitt mål också. Att kunna driva företaget hemifrån, dricka kaffe på trappen och finnas hemma när barnen kommer hem.

 4. Du har verkligen lyckats! Fantastiskt bra gjort att kunna sitta på trappen och dricka kaffe, och vara där för sina barn, det är väl det optimala!
  Att ni hade några tuffa år när Elin var så sjuk, det har självklart satt sina spår.
  Skönt att du kan ta det lugnare och är nöjd

 5. Jag blir glad och lite upprymd när jag läser det du skriver Lotta. Utan att riktigt själv ha kunnat sätta ord på det så inser jag att det är min dröm också, ganska precis så som du gjort med ditt företag. Min son är 9 månader nu och jag jobbar som journalist (skrivande och foto) på en dagstidning. Mitt inredningsintresse är stort och jag ÄLSKAR att vara hemma i vårt paradis på landet. Jag är social, men jobbar också väldigt bra när jag får jobba i lugn och ro, ensam. Det sociala får jag tillräckligt av när jag ute i fält och träffar de personer jag sedan skriver om i tidningen.

  Tänk om jag när min son börjar skolan kan få sitta hemma på min trapp med en kopp kaffe och möta honom när han kommer från skolan? Underbart!

  Egenföretagandet skrämmer mig, men jag vet ju också att det finns så många människor som kan sin sak och som skulle kunna hjälpa mig med de saker jag själv inte kan eller som kan ge tips och råd.

  Tack för att du gav mig insikt! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *