Jag njuter 8 timmar om dagen

Som ni kanske märkt så har jag inte tränat så mycket sista tiden, inte varit på x-fit eller sprungit. Jag har lagt all min energi på att skapa ett nytt hem och på mina trädgårdar. Jag har fått förmånen att kunna jobba hemma med bloggen och bara visa er vad jag gör.
Detta gör att jag har 8 timmar arbetsdag jag kan lägga i min trädgård om jag vill och sitta vid datorn på kvällarna. Ni får absolut inte jämföra er med mig, jag kommer hellre aldrig jämföra med mig med er. Jag lever mitt drömliv nu. Jag har skapat det tillsammans med er och är så tacksam att jag kan jobba med det jag älskar. Pyssla i mina hem. Att jobba i trädgården är tungt så ingen extra träning behövs just nu, men jag prioriterar att bära krukor, klippa sly osv
Ni som har stora trädgårdar vet att det tar tid. Jag älskar att vara ute och jobba i trädgård och inreda mina hem. Att bara ha ett ställe var för lite att göra för mig på en heltid och därför är det extra roligt att vi nu har två ställen. Om man jobbar först heltid med något annat och sedan ska sköta allt så skulle jag inte orka och hinna allt, jag förstår att det är tufft för alla er som har det så men jag har en heltid att lägga på mina två hem och jag gillar att röra mig.
Man får lägga sig på den nivå man orkar och hinner med själv. Jag har ingen koll hur andra lägger upp sina liv eller hur de har det. Jag har fokus på mig/ oss och vi älskar det här livet. Kalle älskar vårt nya hem lika mycket som jag, Kalle älskar med odla osv . Vi gör vår dröm tillsammans.
 ****************
I vinter finns det tid att springa på stan istället, baka lite mer , göra en behandling osv men nu är det trädgårdsliv som gäller och jag älskar det. Nu har vi också fått vårt hus vid sjön som vi drömt om i så många år och som varit målet för oss
Så när du frågar när ska ni hinna njuta av allt, så vill jag säga …jag njuter 8 timmar om dagen, på min arbetstid. När jag skapar mina hem njuter jag varje sekund. Det är inte jobb för mig, det är mitt intresse. Jag njuter av att göra det jag älskar på heltid, jag njuter av kunna lägga upp min dag, jag njuter av att kunna jobba hemifrån, att kunna styra min tid, att kunna dricka kaffe vart jag vill och när jag vill, jag njuter av att kunna umgås med vem jag vill, jag njuter av att kunna att tjäna mina egna pengar i mitt företag, jag njuter av att finnas hemma för mina barn osv  Så tacksam för det. Jag älskar skapa, sätta mål och genomföra det och det är själva njutningen för mig. Jag vet inte vad njutning är för alla andra , det har ingen betydelse för mig för jag gör min njutning som det passar mig.
 Ha en underbar dag, det ska jag ha
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Jag njuter 8 timmar om dagen”

 1. Åh vad du skriver bra om det här om att inte jämföra sig med andra. Älskar dina kloka inlägg som du gjort under våren i samband med att ni letat och köpt stuga. Själv har jag fortfarande inte så mycket tid att lägga på vår trädgård, jag är glad om jag hinner inomhus. Men det kommer dagar när barnen blir större och jag har mer tid på kvällar och helger att göra det jag tycker om 😍 Njuter av dina trädgårdsbilder så länge!

 2. Allt du gör och sen att jag får vara med er och se och lära mig är väl helt underbart.Om jag hade vågat och satsa skulle jagockså gjort det.Där bäst💪☀️🥰

 3. Det är verkligen bästa tiden på året nu där man kan trädgårdspyssla om dagarna =) Själv jobbar jag natt och har därför mer ledigt och även dagar då jag kan vara ute och njuta i det gröna, fina. Nu är jag sjukskriven och gravid så jag hinner inte med allt jag skulle vilja göra men det lilla som blir gjort är underbart!

 4. Hej Lotta!
  Håller med dig om att man inte ska jämföra sig med andra! Men jag kan väl få ha dig som förebild när det gäller att våga följa sina drömmar? Jag drömmer om sjötomt! Och du stärker mig i de drömmarna, att våga! Nästa helg ska vi titta på en tomt! Håll tummarna för oss så ska jag försöka våga!! Kram🌸🌸

 5. Tänk att kunna göra det man älskar mest och dessutom tjäna pengar på det. Vilken lyx och så underbart! Längtar till den dag då jag kan leva på det jag älskar mest av allt! Din trädgård är verkligen fantastisk. Du gör rätt i att njuta!

 6. Man skall aldrig jämföra sig med andra i något man gör:
  Visst är man lite avis på Er. Men unnar Er allt detta, Ni har såå fint.
  Jag får så mycket glädje av Din blogg. Njut av allt. Livet ändå.

 7. Jag förstår exakt vad du menar ! Mina föräldrar har precis varit på besök och undrar som vanligt när jag ska sluta att fixa och dra igång projekt både ute och inne och börja njuta istället och jag svarade precis som alltid och precis som du, att det är ju det jag gör!!!!

  1. Jag har varit på kurs och de förklara just det att vi som har högt dopamin vi njuter av att göra, pyssla och röra oss. man är olika och jag är som jag är tänker jag. Fortsätt pyssla på. Kram Lotta

 8. Men jag tänker att du väl i alla fall har betydelse för dig dig om vad dina läsare tycker och känner och vill ha feedback Lotta? Jag missförstår säkert, men andras tankar har säkert betydelse för dig även om du gör som du känner är bäst för dig, för det gör du ju så bra 🙂 annars skulle du inte blivit framgångsrik på ditt egna vis här på bloggen.
  Jag själv tillbringar ju massor av tid på jobbet (alldeles för mycket) och det är ju lätt att det blir så när det är mycket att göra och man gillar sitt jobb. Just den här tiden maj är det tufft när man kommer hem och inte orkar alls ta tag i något annat, men just denna tid är det även så lagom att bara få gå ut i grönskan och lyssna på koltrasten och njuta av det helt villkorslöst utan att titta för mycket på det man inte gör istället 🙂 Just denna tid är det inte alls svårt.
  Stor kram till dig Lotta och drömmen du kämpat för!
  kram Milla

  1. Ja såklart jag älskar feedback och är jätteviktigt för mig , lyssna gärna på min live idag på instagram så berättar jag om vad njutning är för mig och gråter en del. Kram fina Milla 💗💗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *