En kväll på bryggan

Igår var första dagen som vi var vid stugan och hade varmt väder. Kalle kom dit efter jobbet och vi åkte lite båt och tog vårt första dopp i sjön.
Jag blir så glad att se hur han njuter av att får vara där i stugan, sitta i båten där borta i solen mellan träden och fiska i vår lilla båt. Axlarna sjunker ner och man umgås på ett annat sätt än hemma en vardagkväll.
Kalle hoppade i 4 gånger och jag var också i, så skönt i vattnet alla redan. Vi måste köpa en termometer men det kändes som 18 grader.
 
På kvällen åt vi mat på altanen, tände en brasa i öppna spisen och jag fixade med min dator. Idag regnar det, jag sitter här i stugan och myser med en kaffe och landar lite. Jag hade tänkt att ut och gå men jag väljer istället att komma ifatt med alla mail.
Ha en fin dag fina följare
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En kväll på bryggan”

  1. Så fint er stuga ligger och vad fin den är! Den verkar ligga på ett rimligt avstånd ifrån ert hem. Det är en stor fördel tycker jag, vi har ca 30 minuter till vår och det ökar tillgängligheten. Att ha en liten oas är så viktigt i vardagen där man kan koppla av och njuta av naturens lugn.
    Önskar er en härlig sommar som nyblivna stugägare 🌸 och ser fram emot nya blogginlägg 😍🙋‍♀️
    //Anette 💞

  2. Så inspirerad jag blir av dina inlägg😊 Speciellt från er fina stuga. Jag har följt din blogg ända från start. Vi har också ett smultronställe, vårt paradis vid havet! Vi håller just nu på att byta kök. Det är så roligt och blir så fint😊 Stort tack till dig för all härlig inspiration🤗/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *