Platsbyggt kök och hur hittade ni stugan?

I stugan är nog det bästa det fina platsbyggda köket med det fina taket av al. Ja sjöutsikten är ju också det jag gillar allra bäst. Ni är många som frågar hur vi hittade stugan? Den låg på Hemnet i 6 mån , vi var och tittade redan i höstas och kontaktade mäklaren direkt när den kom ut men trodde då att den var för dyr för oss. I våras fanns den fortfarande kvar på Hemnet och då gick vi på visningen och hade varit på banken och visste vad vi kunde köpa. På visningen var  det bara vi och ett annat par och vi var dem som la bud. Så fick vi ner priset lite och stugan blev vår tillslut. Stugan ligger vid en mindre sjö och inte vid något stort sjösystem, men vi valde denna för att vi ville helst inte stå i någon renovering och den har allt man kan önska sig och vid det stora sjösystemet hade den kostat minst en miljon mer. De andra husen vi budat på har också blivit mycket dyrare i slutändan än det här huset och där skulle vi fått göra mycket mer så vi är nöjda nu.
I höstas var jag inte så säker på att jag ville ha den här stugan. Jag var inte så säker på att läget och tomten var rätt men i våras när jag kom in i huset blev jag helt säker. Jag tycker så mycket om hur de renoverat huset. Ni ska få se mer framöver men jag som jag berättat är de andra rummen tomma. Nu ska jag bestämma vitrinskåp till köket, funderar på detta HÄR från Mio,
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Platsbyggt kök och hur hittade ni stugan?”

  1. Gomorron Lotta!
    Ja det är verkligen en pärla ni hittat. Allt verkar så fint.såg på nån tidigare bild en dörr i ena hörnet. Är det nåt förråd eller städskåp?
    Ville också berätta att vitrinskåpet du funderar på är jättefint.Vi har exakt det i köket och är supernöjda 🙂
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *