Baldagen med glädje och tårar

 
Det går nog inte förklara det här med baldagen utan att vara personlig. Allt man känt senaste åren och allt Elin drömde om när hon var sjuk kommer tillbaka, fast nu är det glädje. Dagen började med att jag skjutsade henne till tjejen som fixar hennes hår. Samma väg som vi åkte när hon var sjuk så många gånger. 
 
 
Det är som varje cell minns den vägen och alla känslor vi fått uppleva kommer tillbaka men nu är hon frisk och tränat till bal med sin pojkvän sedan i februari och ska dansa Nordens största bal. Elin sätter på musik och vi sjunger Åsa Jinder. ”I en evighet levde jag som om du inte fanns, i alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära” I mina öron klingar allt som Elin och vi pratade om på sjukhuset, att hon också ville dansa bal och ha en sådan där fin klänning när hon blev frisk och  vem skulle hon då dansa med, hon hade ingen pojkvän? Då satt hon där sjuk i cancer, inget hår och var så liten och smal och kunde vissa perioder knappt gå. 
 
 
När jag kommer hem så skickar Elin bilder på henne och pojkvännen på väg i bilen och då brister det. Jag gråter nog i flera timmar känns det som för det är så mycket som måste ut. Ja det där med tårar går lite i perioder och nu behövdes det gråta. Men sedan är det klart med det och det är dags att packa in familjen i bilen och titta på balen. 
 
 
 
Vädret är strålande när vi kommer till Saab Arena. Det är så magiskt fint att titta på alla balparen som dansar och allt jobb de lagt ner på alla övingar för att lära sig alla danser. 
 
 
 
Sedan åker de i Jakobs familj lilla sportbil till Trädgårdsföreningen och där väntar picknick men det regnar så vi får stå mest under paraplyer och vänta. 
 
 
Tillslut spricker det upp och vi kan duka till lite bubbel i glasen och fota lite bilder och sedan bär det av till stan för balparet som ska gå rännstensgång och äta balmiddag och vi går ut och äter med Julia och Philip.
 
Sedan hinner vi hem några timmar innan det är dags att hämta hem dem . En mycket stor och lycklig dag för Elin , för oss, för dem tillsammans och en mamma som känner oerhörd glädje att det hon drömde om när hon satt sjuk på sjukhuset blev sant. Hon fann både kärleken och fick sin bal.
 
Kram Lotta 
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Baldagen med glädje och tårar”

 1. Herre gud.. Nu rinner tårarna på mig, när jag läser detta.. Så vacker Elin är /så vackra dom är tillsammans 💕
  Glad för er alla, att ni fick uppleva den är speciella & fina dagen tillsammans!

 2. Å så underbart härligt att se att Elins dröm gick i uppfyllelse ❤❤. Hon lyser av lycka helt fantastiskt att se efter allt hon gått igenom/ni gått igenom. Kramar ❤❤

 3. Så underbart härligt att allt gått så bra, att Elin fick sin bal, sin prins och sin kommande student. Det är oförglömligt för både henne och resten av familjen. Njuuuuut av det och ha en underbar sommar ❤️❤️❤️

 4. Å här sitter jag med och tårarna rinner när jag läser…❣️ Så fint och jag är så glad för er skull att allt har blivit så bra❤️
  KRAM

 5. Vilken lycka!
  Så häftigt att se hur en ”riktig” bal går till. Här i Hässleholm är det också tradition med bal men det är ju inte alls på denna nivå. Här övas inga danser och liknade.

  Så vackra dom är!

 6. Underbart! Och vem är inte värd detta om kämpen Elin! Nu dansar hon vidare i livet och cancertrollet kan inte dansa som tur är. Kram kram

 7. Har följt er resa och vilken prinsesssaga det blev till slut. Som en riktig Askungen 💕 Så glad för er skull och önskar er all lycka och glädje. Tänk Elin vad vilja och mod kan leda till, du gav aldrig upp och det tror jag är en del av din hälsa idag.
  Njut nu av varje dag,timme, minut och sekund.

  Varm Kram ❤

 8. Blir så otroligt rörd! Tårarna rinner.
  Vilken lycka för Elin och er att få uppleva balen som ni drömt om!<3 Så fina de är tillsammans!
  Kram

 9. Åååå Lotta…jag gråter så det skvätter här…
  Du skriver så fint och de är så otroligt vackra…
  Ja tänk att det blev sant…precis som en saga.

  Kram fina vän…saknar dig!
  <3

 10. Lotta… jag har följt din blogg länge och varit med på er resa genom din blogg. Nu sitter jag med tårar i ögonen och är så otroligt glad för framförallt Elins skull. Hon är så vacker och jag är också så glad för att hon får uppleva det här! Underbart! Kram //Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *