Bad i poolen

Bad i poolen har fått vänta, poolpumpen har varit trasig och det tog 3 veckor innan vi fick en  ny. Nu har Kalle satt igång med poolen så snart kan vi bada hemma också.
Idag latar vi oss mest vid sjön, det är så varmt och då blir jag mest lat men det är skönt att bara vara. Lite sill och potatis blir det lunch idag. Jag äter ju inte potatis men några färskpotatis vill man alltid svara på.
Kram Lotta
💗
Annonslänkar

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bad i poolen”

  1. Nu under graviditeten är det nästan bara det jag äter, sill, potatis och gräddfil md gräslök. Äter normalt LCHF men denna gången tänker jag bara njuta. Har planerat KS den 17/6 och min man sa att jag lär väl äta sill fram tills dess. 🙈😂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *