Städa och rensa

 
 
 
Så skönt för Elin att vara frisk igen och träffa sin kille istället för att sitta här hemma och hänga med oss, det har hon fått göra tillräckligt. Det är min andra feberfria dag nu så vi smittar inte längre alla fall.
 
Elin har städat i sina lådor, hon har sådan ordning bland sina grejer mot vad jag har. 
 
 
 

Jag skulle behöva rensa massor här hemma, jag vill städa och fixa ordning på mitt kontor och rensa klädgarderoben fast just nu är jag glad om jag orkar det vanligaste. 

 
Brukar du också vilja rensa och städa när det är nytt år?
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Städa och rensa”

 1. Hej Lotta!
  Jag ÄLSKAR att rensa och får organisera….ibland lite väl mycket…i alla fall enligt resten av familjen..:-) Jag tycker det känns skönt i kropp och själ när jag rensat bort saker jag ändå inte använder.
  Ha en skön lördag!
  Anne-Lie

 2. Hej!
  Håller med Anne-Lie, älskar att rensa,röja och organisera. Börjar med papper och pärmar för att fortsätta med garderober och skåp. Sen blir det en sväng till Röda Korset och återvinningen. Känner mig så nöjd efter det.
  Kram Maria

 3. Jag blir också i rensartagen och har röjt i köksskåp, byråer och garderober. Så skönt när det är gjort. Men de sista två veckorna har jag legat pall p g a förkylning som utvecklades till lunginflammation. Hujedamig vad tråkigt det är. Har kollat massa TV när jag väl orkat och kom över serien ”Tiyding up with
  Marie Kondo” på Netflix. My lord vilken inspiration hon är. Hoppas du repar dig fort nu och tack för en fin blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *