Nu blir det vila

Jag har haft en himla bra dag och det är nog också för jag haft lite symptom idag. Livet är fint när man får känna sig pigg. Jag har pysslat i min stuga, handlat och gjort fint i båda mina hus. Nu har jag inga måsten, fast pysslandet är inget måste för mig ….det älskar jag. Det är laga mat, städa osv som jag inte tycker är så kul så det gör jag inte så mycket. Jag låter männen i vårt hus sköta matlagningen och så sköter jag mycket annat.
Nu blir det mysiga dagar med att umgås med människor. Imorgon ska vi på bio och gå på restaurang, en dag kommer min bästis hit och äter frukost med hennes barn och så vill jag vara ute. Det ska bli riktigt mysigt och jag hoppas jag får fortsätta nu att slippa mina värsta besvär i huvudet. Kalle har ledigt länge och det ska bli många sköna dagar tillsammans.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu blir det vila”

 1. Ta hand om dig Lotta❣️
  Du kan aldrig prestera dig ut ur en utmattning eller hjärntrötthet… Tillåt dig att leva i nuet och acceptera ditt läge just nu💓
  Du har troligen presterat dig in i din situation men kan inte prestera dig ur den… Sänk kraven och din ambitionsnivå… försök… ursvårt såklart ….men ge det en chans… Lyssna på din inre röst som du säkert hör och säkerligen vet om…. Dessutom bra
  att du analyserar och kartlägger din situation och mående här och nu….,!!!
  Ändra på saker du ser och förstår direkt- nuuuuu🙏🏼
  Ta hand om dig på riktigt 💓

 2. Du är en förebild, fina Lotta <3. Fortsätt bara köra på, endast du själv vet vad som funkar bäst för dig! Jag önskar dig en riktigt god jul. Kram Ulrica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *