En pigg dag

Jag har haft fullt upp idag, gud vad jag älskar det. De där dagarna man vaknar med en massa energi och bara sätter fart. Jag har det inte så varje dag längre för jag måste vila en del. Jag tycker nog mest själv att det går långsamt ibland, fast andra upplever mig som en person som orkar och gör mycket.
Idag startade jag med att åka cykel, fixade boden, plockade ordning i stugan, var på ärenden tex handlade mat, fixade hemma, åkte med återvinningen, gått promenad med min vän Maria osv. En riktigt bra dag! Jag mår bra av rörelse och vara ute, cykelturen imorse var uppfriskande och härlig.
Sedan fick jag avsluta kvällen med älggryta och nyplockade lingon som Philip plockat och Kalle gjord lingonsylt av. Idag var första dagen på länge som jag saknat mina springrundor. Så nu ska jag komma igång med dem igen. Älskar rörelse och fysisk aktivitet och försöker röra på mig varje dag, men har valt att inte köra x-fit mer. Jag vill inte vara låst till vissa dagar om jag är i stugan och så har jag inte känt mig tillräckligt peppad och stark för det sista halvåret. Jag fortsätter med mina springrundor som jag ska börja med igen, promenader, cykel och så gymmet i byn och så allt trädgårdsjobb.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *