Teckna nytt elavtal till stugan

I annonsamarbete med Bixia
 
När man skaffar nytt boenden är det mycket att tänka på. Nu ska det tecknas ny försäkring, sopphämtning och el osv. I stugan kommer vi såklart teckna avtal med Bixia och välja närproducerad el. Vi är redan supernöjda med Bixia.
 
  
Har man frågor kan man bara maila eller ringa dit och de har snabb svarsupport. Jag har suttit med och lyssnat och blev så imponerad hur de jobbar och hur de kan ha koll på alla ärenden som rings in hela tiden. För den som önskar en långsiktig trygghet och vill ha koll på sina kostnader så kan man välja fast avtal och då behöver man inte oroa sig för om elpriset går upp pga av väderförhållanden. 
 
 
Väljer man Bixia Nära så stödjer man lokala producenter och förnybar el. Genom Bixia Nära så bidrar du med att 10 kr/mån som går tillbaka som en återbäring till närproducenterna vilket känns toppen tycker jag. 
 
 
Behöver du som jag teckna nytt elavtal, så kontakta gärna Bixia HÄR så ger de svar på alla dina frågor. 
 
Ha det fint
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Teckna nytt elavtal till stugan”

  1. Hej!
    Har kanske missat , men är nyfiken på hur tankarna har gått när ni köpt fritidshus. Ni har ju redan ett så fint hus ute på landet med härlig pool till och med, där man kan spendera en skön vår och sommar. För mig har det ju redan allt man kan önska sig 🙂
    Varför vill ni ha ett fritidshus också?

    1. Hej, vi har längtat efter att få vara vid vatten och äga en brygga och att det ska ligga ganska nära vårt vanliga hus. Det har varit en dröm i många år. Nu när jag kan jag jobba med att inreda och visa vad jag gör så passar det bra, jag vill ha mer att göra. Här hemma är det mer eller mindre klart med projekt då har vi drömt om detta. Nu kan vi förverkliga det efter många års planering och slit. På sikt kanske vi har lägenhet och sommarstuga men det ligger långt fram i tiden. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *