Tappat en vigselring

Idag har jag tappat en av mina vigselringar här hemma i trädgården, jag får fortsätta leta imorgon men det känns lite trist. Jag har varit ute och gjort trädgårdslanden fina, satt mer rabattkanter osv så nu är det vår fint till jag ska så alla fröer.
Imorgon kommer mina släktingar och min vän så nu ska jag hoppa i duschen och snart gå och lägga mig. Hoppas du har det bra och får njuta lite av solen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Tappat en vigselring”

  1. Åh, nej vad tråkigt Lotta! Det är ju verkligen ngt man inte vill bli av med!! Ja, leta igen. Och du! Du vet ingen som har en metalldetektor du kan låna? Det vore det ju värt! Du hittar säkert något annat av metall i jorden också, men du vet ju var du höll hus, så nog borde väl ringen dyka upp, om du tar hjälp av en sån.
    Varmt lycka till!
    Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *