Sopot en sommarstad

div>

Vi hade ju sådan tur med vädret när vi var borta. Dagen vi åkte till Sopot var det 28 grader och det blev extra lyckat då. Vi tog tåget från Gdansk till Sopot. Man köper biljett i en lucka på tågstationen som man stämplar och sedan ser man hela tiden på tåget vart man är, så väldigt lätt att åka tåg och kostar bara 10 kr till Sopot.
När vi kom fram ville några bada och några ville dricka bubbel på stranden så vi gjorde både och. Stranden i Sopot är stor, bred och vacker.
Sedan satt vi åt lunch på Billys, där fanns massor av gott. Jag tog en ceasarsallad. Priserna i Sopot är lite högre än inne i Gdansk. Billys ligger mitt på gågatan i Sopot och inte svårt att hitta. När man ska beställa mat får man räkna med att få vänta längre än i Sverige men är man på semester har man inte bråttom.
Sopot är annars kända för sina fina spahotell och ett av dem är tjusiga Grand hotel.
Moetbaren var inget speciellt att ha, lite stökigt och inte så fint där.
 Sopot är verkligen värt ett besök, men jag tycker nog att Gdansk är ännu lite mysigare och finare. En tjejweekend till Gdansk och Sopot är verkligen att rekommendera då pengarna räcker länge och allt är billigare än hemma.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sopot en sommarstad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *