Gdansk vilken pärla

Å jag har haft det så så bra med tjejerna i Gdansk. Fyra hela dagar och allt har gått så bra och smidigt och jag tänkte tipsa er om allt jag varit med. Inga restaurangtips första dagen för då var vi mest bara på huvudgatan och där finns inte så bra mat. Man ska ta av in i gränderna. Men de tipsen kommer senare.
Vi hade hyrt en lägenhet i Gdansk som jag tänkte tipsa om även om det fanns en hel del fel där också , men läget var toppen och den var väldigt tjusig inredning. Vi börjar från början. Vi flög Ryanair från Skavsta och kom redan kl 8 till Gdansk. Det blev buss då , men jag rekommenderar taxi annars.
Först gick vi och kikade lite och letade upp ett frukostställe. Det blev äggröra för mig och jag plockade bort brödet. Maten i Gdansk är billigare än hemma så man äter bra och billigt där. Väldigt prisvärt överallt.
Lägenheten hade vi hyrt HÄR. Den var verkligen tjusig. Det var lite trasiga handtag, fattades örngott, inga fräscha handdukar, saknades porslin osv , men den är ändå så värd att hyra. Vi var ett tjejgäng på 7 personer så vi gav 1000 kr var för 3 nätter och det blir ju toppenbra pris för det läget också. Vi var ändå supernöjda trots lite skavanker. Man hämtade nyckeln på ett annat ställe och fick gå till lägenheterna eller ta taxi.
Utsikten från rummet var så fin, på kvällen hade vi kvällssol och det var underbart. Hade toppenväder i 2 dagar.
Gdansk är verkligen en pärla att upptäcka och resa till . Jag var här för 5 år sedan och då var det inte så mycket turister men nu har fler och fler upptäckt denna fina stad.
För oss har resan gått så smidig med alla tjejerna. Alla anpassar sig och det inga bekymmer med någonting.
Jag tänkte visa lite mer tips Gdansk och Sopot senare men första dagen hamnade vi på den vanliga traditionella gatan så middagen var inte så lyckad så inget att tipsa om och vi gick hem för att sova ganska tidigt för orka morgondagen för då bjöd Sopot på 28 grader och sol.
Nu ska jag ut i trädgården och jobba hemma på landet, dags att klippa gräs och göra fint här hemma
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Gdansk vilken pärla”

  1. Åh vilka bilder! ser verkligen helt fantastiskt ut! Har då inte varit en stad jag funderat på att besöka, men nu blev man ju verkligen sugen 🙂

    Ha en fin kväll!
    Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *