Inte måste man jobba som en tok bara för det ska bli jul?

Hur har ni det? Själv så känns det som jag hinner ingenting, bara far runt fast i själva verket så känns det att vi går in i november och december och jag jobbar hela tiden. När man är bloggare och fotograf så är det den mest hektiska perioden. Då ska det bjudas på massa inspiration, alla företag vill synas, bilder ska fotas till företag osv. Nu ska det struktureras upp och maxas till bredden men jag känner att jag varken vill eller tänker dras in i den karusellen igen.
Jag vill ha en skön tid fram till jul nu så jag bokar så lite jag kan och vill lägga tiden på det jag mår bra av. Inte måste man jobba som en tok bara för det blir jul? Jag har suttit och strukturerat upp mina dagar och nu känns det bra. Jag har lagt upp det som passar mig och det får räcka. Jag känner av det där med stressen när det blir för mycket och det aktar jag mig för.
Nu ska jag baka lussekatter, för att jag vill och älskar. På med julmusiken och det ska bli mysigt att fylla huset med saffransbak.
Ha en fin kväll och tack för du vill lyssna på mitt gnäll 🙂
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Inte måste man jobba som en tok bara för det ska bli jul?”

  1. Vill bara säga TACK för att du skriver detta att vi inte ska jobba som tokar inför jul. Tror det är viktigt att vi påminner varandra om vad som är viktigt och oviktigt just runt jul då det finns så mycket förväntningar som oftast inte är riktiga. Eller behövs. Så TACK!!!

  2. Jag håller fullständigt med dig att man inte ska jobba som en tok för att det snart är jul. Jag gör bara det som jag tycker är kul. Jag har också förmånen att ha städhjälp vilket är fantastiskt.

  3. Jag tycker inte att du är gnällig utan att du resonerar klokt. Det kan lätt bli för många måsten med julen. Nej det är bättre att tänka efter vad man verkligen vill.

  4. Jag tröttnade på novemberdiset och drog till Mauritius. Advent när man kommer hem, jag gör bara saker jag tycker om inför julen som pepparkakasbak med köpedeg, lussekatter och om jag hinner något slags julgodis. Det viktigaste är ju att umgås med dem du älskar ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *