Utekök

Godmorgon alla fina läsare och hoppas ni haft en bra Valborg. Vi satt här inne uterummet  med värme på och massor av tända ljus och det var så mysigt. Vi var inte ute och elda någon brasa men det var skönt att slippa stå ute och frysa i regnet. Vi har egna brasor på våra tomter men de elda vi inte.
Idag ska Kalle ordna lite med strömmen vid poolen så vi kan fortsätta bygga igen golvet. Vi ska ha litet plank mot våra grannar med lampor och har planterat rosor. Det kommer bli fint men är mycket att tänka på så man inte bara bygger igen. Lamporna i golvet ska sättas klart osv.
Jag har inga direkt måsten men ska också börja börja gräva bort gräs vid köksträdgården och lägga klart gruset och lite nya rabatter och någon ny pallkrage. Ja det händer lite hela tiden.
Här i uterummet har vi vårt gamla utekök som vi kallar det. På sikt kommer vi göra om i uterummet, men det är väldigt mysigt så här med. Det här är skåp från vår gamla tvättstuga, det börjar bli slitet men funkar bra när man har gäster och vill duka upp med mat.
Nu blir det att få min kära man upp från sängen och fixa lite mysig frukost , sitta och prata om livet och vad vi behöver göra osv. Det känns som helg men det är ju tisdag idag 🙂 Jag har plockat ordning i köket så all disk är borta och klart.
Ha en fin helgdag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Utekök”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *