Festfin och dop

REKLAM COUNTRY DREAMS
Idag har jag varit på dop. Min bror och hans fru har haft dop för lilla Elsa och min bror sjöng så fint. Det blev en härlig dag och jag fick ha en sådan fin outfit i samarbete  med Country Dreams . Nu är maj här och många festligheter som bröllop, skolavslutningar, student m.m Så dagens tips är festfina kläder.
Jag försöker att använda färg mycket mer och den här klänningen från Cream tycker jag var så fin nu när våren är här och man ska iväg på högtidliga saker. Den är rymlig och har resår i ryggen och sitter väldigt skönt på.
Till klänningen så bär jag en kofta eller en liten jacka från Busnel, en klassisk och snygg med guldknappar  och ett plagg att ta med sig ut och ta över axlarna när kylan kommer. Normal i storleken.
Skor behöver man många olika och dessa med lite lagom hög klack tycker jag blev fint till den här outfiten. Vagabond har alltid så många snygga skor.
Nu är rabattkoden LANDET20 laddat med 20% till onsdag den 16/5 ( ordinarie priser ) så hinner du kika på alla fina festkläder som kommit in till sommaren högtider HÄR 
Nu ska jag ta och lata mig lite och ikväll blir det kolla på Benjamin, heja Sverige
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Festfin och dop”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *