Det finns i alla familjer

 
I alla familjer finns tunga saker att jobba med , även om det inte syns lika mycket och människor inte pratar öppet om de sakerna så vet jag att det finns. Vissa saker kan man ju bara inte ta upp här. Vi har ju massor av saker som händer omkring oss hela tiden som vi måste jobba med , privata saker som man inte skriver om. När det är extra tufft i perioder så tänker jag på det. Att fokusera på vår resa, inte jämföra eller sänka att vi har fått allt jobbigt osv. Som när Elin var sjuk, att istället för sänka hylla det som är bra. 
 
 
Varje vecka är det något man får jobba med och den här veckan har vi en tuff sak som jag inte kan skriva om här. Livet är en ständig resa fär man får jobba med sina tankar och försöka jobba med att vända det tuffa och göra något positivt av det. Jag tror verkligen att alla familjer har något som man får kämpa för lite extra och så är det hela tiden. När man står utanför är det så lätt att se och tro att alla andra har det så bra. Jag vill bara säga att ni får inte tro det om oss, fy det är så mycket hela tiden men man får lära sig att hantera det. 
 
Så mina vänner nu tänker jag njuta av helgen och att Kalle och jag är lediga tillsammans 
 
💗
Idag för 3 år sedan fick Elin sin leukemidiagnos, 25 maj 2015 kommer alltid minnas den dagen 
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Det finns i alla familjer”

  1. Tack för en mycket fin blogg har följt dej innan Elin blev sjuk ,du kan konsten att blanda allvar,tankar om livet, vackra ting och trädgårdstips,en fantastisk välbalanserad mix MVH annika

  2. Jag började följa din för ett par månader sedan. Tycker verkligen om din blogg. Försöker också alltid fokusera på det positiva i livet. Fast emellanåt så rasar man för en stund för att sedan resa sig upp igen.Det är inte lönt att spilla energi på som förlorats utan fokusera på det du har nu. Stor kram

  3. Så sant det du skriver och så viktigt att lyfta. Alla har svårigheter ibland men man luras lätt av en finare och tillrättalagd fasad och tror att det alltid är så. Tyvärr skapar den tron mycket ohälsa, framför allt för yngre som tror de måste leva upp till en viss "standard". Du skriver alltid så ärligt, önskade fler gjorde det.

    Kram och fin helg till dig!

  4. Så sant. Det blir lätt så att man tänker att många runtomkring en har det så bra och inte kämpar på med diverse problem. Men vi är alla människor och vi har som du skriver, våra egna privata problem som vi kämpar på med.

  5. Vill bara säga ett stort varmt TACK!!!! Jag läser din blogg och jag får så mycket energi av dig. Just nu är mitt liv tufft, men jag försöker följa dina råd och det hjälper mycket. Kram!

  6. Så sant det är – jag brukar tänka likadant alla familjer bär på sina saker som man inte vill ha i offentlighetens ljus. Vi har haft en mycket jobbig tid och det är det till viss del fortfarande men jag försöker att fokusera på att livet är här och nu det pågår och ta till vara på det fina i livet. Livet blir aldrig perfekt och vad är perfekt. Men hälsan är alltid det som är viktigast det säger jag dagligen. Tack för en fin blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *