Mamma är sjuk och nya växter

 
 
När vi åkte hem från Vemdalen så ringde min bonuspappa från akuten och sa att mamma hade kommit in igen och nu hade hittat vad felet var. Flera kranskärl var stopp till hjärtat och nu hade det gått så långt så nu skulle det bli stor operation med bypass.
 
 
 
Förra veckan var hon också inne men då sa de att hon inte behövde oroa sig för hjärtat. Hon har gått länge med värk och ingen ork och trott att hon bär på cancer. Även om det är en stor operation att öppna upp bröstkorgen och gå in i hjärtat så är mamma glad att de hittat felet. Hade hon inte kommit in inom en vecka så hade hon troligtvis inte överlevt, men hon var på sjukhusområdet för att titta till en annan sak som inte var farlig och hamna på hjärtintensiven istället.
 
 
Så nu siktar vi framåt på detta och tar en sak i taget. Mamma ska bli frisk, Elin är sjuk här hemma och jag börjar bli dålig. Alla i familjen har varit sjuka så det verkar även bli min tur. Vi får se. 
 
Igår var jag och handla lite växter som jag tänkte plantera om idag. Jag hoppas halsontet inte blir värre och så ta det som det kommer. Det går ju över så det är ingen fara med mig. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mamma är sjuk och nya växter”

 1. Hallå gumman!
  Vilken underbar vecka ni haft i Vemdalen men det här var inte så roligt att komma hem till…. 🙁
  Men vilken otrolig tur att de hann upptäcka vad som var fel.. huuu jag ryser när jag tänker på hur det hade kunnat gå…
  Hoppas det vänder för dig så du slipper bli sjuk!
  Kraaaaaam Katarina

 2. Krya-kram till både dig och din mamma! Tur att felet har upptäckts i tid och att det går att operera. Förstår att din mamma burit på mycket oro över sina besvär, hoppas hon får lite lugn nu och snart mår bra igen. Hon är i goda händer på
  US! Kram💐

 3. Gud vad skönt att dom hittade geöet med din mamma. Men det är ju hemskt. Krya på henne..

  Vilka fina blommor. Jag får aldrig mina att leva..tycker om blommor men vet ej vad jag gör för fel..

  Krya på er oxå..

 4. Ja du Lotta. Man vet aldrig vad som väntar en. Igår kväll satt jag vid min moster sida när hon lämnade livet här på jorden. Allt var som vanligt med henne tills för bara några dagar sedan tills hon plötsligt insjuknade och har sista dagarna levt via en respirator. Man ska verkligen vara tacksam för alla dagar man får leva. Hoppas allt ska gå bra med din mamma. Stor kram från Umeå

 5. Hoppas att allt går bra med din mamma❤️. Nyligen börjat som sjuksköterska på intensiven och hjärtintensiven efter 12 år som ambulanssjuksköterska.

  Ta hand om dig

  Kram Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *