Springrunda och Blå lagunen

Idag bestämde jag mig för att ta över den här dagen och styra min hjärna med bra tankar. Har haft några sämre dagar då jag inte känt mig så positiv.
Jag började därför dagen med att ut och springa på morgonen som jag aldrig brukar göra men det gick toppen. Har ju en runda på 3.6 som går så fort och är lagom lång. Min hjärna vill alltid tro att jag inte kommer orka, men jag får övertala den hela tiden och när man väl tränar är det så skönt.
Sedan bestämde jag att Elin och jag skulle hitta på något kul och åka till ett nytt badställe. Både Elin och jag är mest i skuggan men ville prova den blå lagunen utanför Skänninge.
Stooooora fiskar 🙂
Det ligger mellan Skänninge och Motala och man får parkera bilen utmed vägen vilket är lite krångligt men när man kommer ner till vattnet är det så fint. Ett gammalt grustag som gör att vattnet blir turkost.
Här sjönk jag ner i en solstol och tränade teori med Elin. Det går lite segt nu när det är fint väder men vi kämpar på.
När jag hade badat så var det dags att åka hem igen med den här donnan som inte är med på bild så mycket längre 🙂
Hoppas du haft en fin dag! Så härligt att det gick så bra i fotbollen, heja Sverige !!!!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Springrunda och Blå lagunen”

  1. Vilken fin badplats. Jag håller tummarna att det är fint väder i morgon också, då tänkte jag åka och bada med hunden. Heja Sverige. Jag skrek så mycket så jag vet inte om jag kommer att kunna prata i morgon.

  2. Har Elin provat Körkortsappen , min son som har haft problem med skolan klarade teorin på första försöket. Han använde bara appen inte teoriboken. Jag har också känt mig lite nere, luften gick ur efter midsommar. Man får vänta ut det snart blir man glad igen 😀♥️

  3. Hej!
    Tänkt så många gömda pärlor det finns. Ser helt underbart ut 🙂 När min dotter gick på hästgymnasium i Vreta åkte vi till Cloettafabriken och Brunneby Musteri utanför Linköping.

  4. Å, jag som har tänkt att vi denna sommar ska vidga våra vyer och inte bara bada på Lundbybadet och i Skogssjön – det där måste vi prova! Men hur hittar man dit?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *