Stegeborgs trädgårdshotell och Stegborgs hamnkrog

Nu är vi hemma igen efter en natt på Stegborgs trädgårdshotell. Vi hade tänkt åka till Västervik men det var fullbokat där på Gränsö. Min svärfar har haft båt i Stegeborg i många år så här är vi vana att vara på sommaren så vi tog de sista två dubbelrummen på hotellet där istället.
Trädgårdshotellet ligger en liten bit från hamnen så vi lämnade väskorna bara på rummet och sedan tog vi med oss picknicken till havet för att sitta på klipporna.
Så fin frukostmatsal med porslinet jag älskar. Spode fast i rött.
När vi började gå sken solen men när vi kom ner till havet började de dra ihop sig till regn.
På den här bryggen längt ut ligger segelbåten min svärfar sålde för några veckor sedan. Här finns många minnen som vi haft när vi seglat och barnen var små.
Exotiskbricka från Hemköp Mjölby
Vi hann bara duka fram picknicken så började såklart störtregna och där under ett träd fick vi sitta i regnet till det gick över. Jag var på väg att gå hem och ge upp och hade såklart inte tagit med mig regnjackan till havet, den låg på rummet.
Men vi höll ut i regnet och solen började lysa igen och Julia och Philip gjorde varsin midsommarkrans och vi åkte över med båten för att dansa. Ja det måste man på midsommar.
Fast det blev inte så mycket dans för det började regna igen och vi sprang och ställde oss under ett tak.
Mysigt att fpå vara med dessa söta
Efter dansen blev det att åka hem till hotellet och vila och byta kläder för sedan låna cyklar och åka till hamnkrogen för lite middag.
Jag var så mätt redan innan med lite ceasarsallad blev toppen, den var supergod.
Kl 22 var vi redan trött och cyklade hem igen och gick och la oss sedan latade jag mig några timmar innan jag somnade gott.
Nu är vi hemma igen och Elin har haft fest här hemma med sina kompisar och de har haft jättekul. Nu ska jag fundera på att gå ut och klippa gräset eller slänga mig i soffan. Det känns som det blir soffan och klippa gräs imorgon.
Hoppas din midsommar varit fin trots vädret.
 Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *