Idag har jag varit arg, typ tokarg

Innehåller annonslänkar
Idag har jag mest varit arg, arg för min kära son gjort en sak som varit så fel och som han fått ångra djupt. Man lär sig av sina misstag på många olika sätt och man ska lära sig hela livet. För mig är det ok att göra fel med saker, det kan gå sönder, man tar inte hand om grejer, eller inte gör det man har sagt osv men saker det går att ersätta bara om man förstår innebörden av sitt misstag . Men det är en helt annan sak att göra fel när det kommer till människor, sånt kan bli fel och såra för evigheter.
Men man lär sig av sina erfarenheter och växer som människa genom att inse och be om ursäkt och vara ung är inte alltid så lätt. Det är kanske därför man är så trygg nu för man vilar i sin erfarenheter och i sin grundtrygghet och hur livet fungerar om vem jag är.
Jag är sällan arg och förbannad, tjurig är jag kanske ofta säger mina barn för jag är ganska sträng och kräver ganska mycket men de får också väldigt mycket av mig. OM de gör det som vi förväntar oss av dem och lyssnar och är trevliga så är jag aldrig omöjlig.  Men idag har jag varit tokarg, så taket typ lyfte, vet inte om jag varit så arg på flera år tror jag. Men nu är det bra med det, det har ordnat upp sig åt alla håll och nu ska jag ägna kvällen att träna teori med Elin.
 
Hoppas du har det bra och njuter av din helg!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Idag har jag varit arg, typ tokarg”

  1. Jaa du det är aldrig lätt att uppfostra,när de är små e man små arg men ju större de blir desto argare kan man bli, som tur är så brukar ju allt ändå ordna sej och ursäkten kommer, det är ju då man ändå får vara stolt att vara förälder till sina underbara barn. Är 100 på att du oxå känner så. Och nuförtiden är det nog mycke förväntningar på ungdomar,allt ska de kunna å veta….och det kmr med tiden. Så bara bylta in dej å Maken i soffan å njut ändå så länge som de bor hemma och det vet jag att ni gör! Fin kväll dit bort!

  2. Åh men ja. Så blir det ju ibland när man har barn. Man måste sätta ner foten rejält när dom gör fel.
    Ni är så bra föräldrar. Det gäller att älska sina barn och tydligt visa vad som är okej.

  3. Det är så skönt att läsa om att andra har samma problem med sina tonåringar. Min 16-åring blev jag både ledsen och besviken på som jag aldrig blivit förut. Allt uppordnat men det sitter ju kvar ett tag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *