Solstol

Nu har vi fått upp två solstolar som jag beställde från Vidalxl  och de andra från Tradera, men de har inte kommit än. När jag beställde kosta de 400 kr mindre och det var bara några dagar sedan. Gav 1495 kr med dyna, men nu kan jag inte hitta dem längre på hemsidan. Jag var ju sugen på en från Newport men nu fick jag 4 st istället för priset av 1 så det blir bra. Väntar på parasoll också, det kommer på onsdag. Jag sparar till min sommarstuga också, så jag vill inte slösa för mycket.
Nu kommer vi ha många solstolar vid poolen när vi har kompisar osv och de här dynorna var lätta och sköna att ligga på.
Ha en fin kväll
Kram Lotta
💗
.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Solstol”

  1. Kommer ni att orka/hinna med sommarstuga? Ni har ju en stor tomt idag som kräver mycket. Vi bor i radhus med ganska liten tomt, har fritidshus men det är mycket jobb. På sommaren/semestern vill man ju vara där så mycket det bara går. Allt skall skötas på båda håll.

    1. Det finns som många, många familjer som har två hus och då jobbar de inte heltid med att pyssla hemma. Jag har ju bara foto och bloggen och visa er mitt liv är mitt jobb. Sedan kommer vi ta mer hjälp där. Sommarstugan blir mitt projekt tillsammans med er, så vi har inte tänkt att göra allt själva, fast Kalle tycker det är kul. På sikt kanske Kalle kommer jobba hemma med mig lite mer och gå ner i tid på sitt jobb och om 10 år kanske vi säljer vårt hus här. Man vet ingenting. Bara leva i nuet , så gör vi. Gullig du är som tänker på oss. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *